Vad ska jag göra av mitt huvud?

Godmorgon! Idag skulle man bara vilja ligga i soffan precis som Lisa! Fullspäckad, kul vecka har det varit. Igår kundkväll på Karla, fullt med trevliga intresserade människor och fint arrangerat av Ingrid och Mathilda. Imorgon har jag företagsworkshop, har bara ett par workshops i vår – måste hinna göra smycken också. Så det blir jobb i verkstan fm och städa den i em. Bra,  för det behövs! Frågan är bara vad jag ska göra av mitt ”självporträtt”? Det känns lite läskigt och obekvämt att ha det i verkstan, skulle säga att det är mycket svårplacerat:) Idag börjar också säsong två av The Handmaid´s Tale, det kan jag bara inte missa, otäckt spännande serie.  Ha en bra dag!

Långa örhängen Peace&Love
Nytt från St Ibb-kollektionen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *