Måndag till lördag

En titt på veckan som var, måndagens goda nyhet var att slottsbutiken på Sofiero ska börja sälja mina smycken, älskar verkligen det stället, var mycket i de trakterna när jag var liten. Det är så vackert där. Tisdagen blev resdag och då menar jag nästan heldag, Öresundståget helstoppade i Varberg pga polisinsats och detta resulterade i en tvåtimmarsförsening. Innan detta tog Pixie och jag lunch på Espressohouse, de välkomnar hundar vilket var en positiv överraskning! Nästan hela onsdagen tillbringade jag innanför murarna på ett av Sveriges anstalter, hade silverkurs för de som jobbar med skapande med de intagna. Mycket speciell miljö att vistas i får jag säga. Kontraster blev det när vi gjorde ett avbrott och tog lunch på Helliden, så roligt att träffa gamla lärare och personal där! Torsdagen kom jag till butiken i Hjo och plockade fram och fyllde på smycken, träffade fina kunder! Det blev också en lite omskyltning på fredagen, mycket blått den här gången. Och igår lördag reste vi hem, stannade till i Landskrona innan båten skulle gå, underbar solnedgång och 17 grader varmt. Ha en fin söndag!

MÅNDAG
TISDAG
ONSDAG
TORSDAG
FREDAG
LÖRDAG

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *